Şcoala Gimnazială Internaţională Spectrum Iaşi a fost înfiinţată în anul 2010, face parte din Grupul de Instituţii de Învăţământ Lumina. La Şcoala Gimnazială Internaţională Spectrum Iaşi se studiază toate disciplinele Curriculum-ului Naţional, completat de o activitate zilnică de limba engleză. Obiectivul şcolii este de a oferi un mediu propice dezvoltării personalităţii elevilor, respectând articularităţile de vârstă şi individuale ale fiecăruia.
Atât pentru preșcolari cât și pentru elevi, Școala Spectrum este un loc de întâlnire nu doar cu alţi copii, ci şi cu cadrele didactice, care le favorizează cunoașterea și trăirea unor experienţe noi, ce sunt importante în evoluția dezvoltarii intelectuale, morale, sociale, fizice și nu în ultimul rând civice. Pentru cadrele noastre didactice, şcoala este instituţia în care se realizează atât formarea şi informarea copiilor, folosind ca repere valori importante, pentru ca scopul final la finalizarea procesului să fie îndeplinit printr-o raportare la individualitatea fiecărui elev.
”Educația nu se termină niciodată. Ea nu se întâmplă doar când citești o carte, treci un examen și ai terminat. Întreaga viață, din momentul în care te naști și până când mori, este un proces de învățare.”
— Jiddu Krishnamurti
[pb_builder]