English as an Additional Language
Achizitia unei limbi străine este fundamentală, atât datorită procesulului de globalizare, cât și a dezvoltării cognitive a elevului. Studii recente au demonstrat că este cu atât mai eficientă predarea unei limbi străine, cu cât elevul este mai tânar.
Astfel, Școala Gimnazială Internațională Spectrum Iași, vă oferă predarea intensivă a limbii engleze, folosind metode și tehnici moderne de predare, cum ar fi: Direct Way, Total Physical Response, Desuggestopedia etc. Elevii au șansa de a achiziționa în mod interactiv și distractiv limba engleză prin jocuri de grup sau online, prin conversație și alte activități interesante. Elevii care au dificultăți în asimilarea limbii engleze sunt ajutați în timpul actului didactic și li se oferă asistență la rezolvarea sarcinilor.
Predarea se face progresiv, insistând pe conversație și asimilarea vocabularului în clasa I; din clasa a II-a, elevilor le sunt introduse noțiuni elementare de gramatică, insistându-se și pe scriere, citire și pronunție, iar în clasele a III-a si a IV-a, există ore dedicate prezentărilor și proiectelor.
Evaluarea se face pe parcurs, oral, și periodic, prin teste. Însă, se pun calificative și pe caiete, portofolii și proiecte.

[pb_builder]