Deoarece in luna aprilie este Ziua mondiala a animalelor fara stapan, elevii claselor I si a II-a au demonstrat astazi ca ei sunt iubitori si stapani ai unor animale de companie de diferite specii. Astfel, dimineata am avut placerea de a incepe activitatea didactica in compania broscutelor testoase, a puilor de gaina, a perusilor si a pestisorilor. Cateii, iepurasii si pisicile, din nefericire, au trebuit sa ramana acasa.

Elevii au demonstrat pe parcursul intregii zile ca stiu sa ingrijasca de ele, le indragesc, se joaca impreuna si stiu sa le fereasca de pericole. Ei au precizat de ce merita sa ai un animal in casa: intotdeauna e fericit cand te vede, traim multe momente de amuzament cand ne uitam la ele, sunt perfecte pentru a ne inveseli, sunt o companie placuta, ne invata sa fim mai rabdatori, reduc stresul, ne ajuta sa traim mai mult si, uneori sunt chiar parteneri de somn.
Suntem convinsi ca activitatea de astazi si-a atins scopul si ca parintii elevilor fara animal de companie vor trebui sa faca o vizita la petshop sau la padoc.