In data de 29.01.2011 s-a desfasurat, la Palatul Copiilor din Iasi, concursul de dans pentru prescolari, „Dansul stelutelor” –Editia 1, concurs organizat de Scoala Internationala Spectrum din Iasi. In competitie au intrat grupuri de copiii de la 11 gradinite, atat din Iasi, cat si din satele si comunele judetului. Prescolarii au fost toti foarte bine pregatiti de catre coordonatorii lor, insa grupul castigator a fost de la Gradinita cu program normal Halceni.
Premiile II si III au revenit unor sportivi de performanta (aerobic si gimnastica) condusi de profesori de specialitate, de la Gradininta cu program prelungit „Sf. Nicolae”, respectiv Gradinita cu Program Normal Nr. 26.
Copiii au primit premii constand in bani dar si dulciuri. Surpriza a fost, insa, ca au participat numerosi copii din mediul rural, din Dagata, Raducanei, Miroslava, Grajduri, ce au parcurs multi kilometri pentru a ajunge la concurs. De asemeni, costumatiile lor au fost minunate.
Ne dorim ca pe viitor, „Dansul Stelutelor” sa devina o emblema pentru scoala noastra, iar numarul inscrisilor, precum si a castigatorilor sa creasca de la an la an. Multumim, cu aceasta ocazie ISJ-ului pentru ajutor si implicare –doamnei inspector Axenia Hudac –invatamant preprimar si doamnei Inspector Alla Apopei –activitati educative, Palatul Copiilor din Iasi, domnisoarei Lavinia Patrascu de la Ansamblul „Doina Carpatilor”, parintilor, cadrelor didactice, dar nu in ultimul rand copiilor, actorii principali ai concursului.