Duminica, 10 aprilie 2011, 105 copii de la 12 scoli din judetul Iasi s-au intalnit in cadrul celei de a V-a editii a Concursului judetean de limba engleza pentru elevii claselor a III-a si a IV-a, „Discover English”, organizat de Scoala Internationala Spectrum, sub egida Inspectoratului Scolar al Judetului Iasi.

Concursul a fost initat de Scoala Particulara Funny English Center in urma cu 5 ani si este continuat si dupa fuziunea celor doua scoli.

Scopul concursului este acela de a-i motiva pe copii sa invete limba engleza si de a le oferi un prilej placut pentru a-si etala si testa cunostintele.

Concursul a fost organizat pe doua grupe de varsta, clasa a III-a si a IV-a, si pe doua sectiuni: o proba scrisa si una de proiecte, respectand curriculum-ul pentru clasele a III-a si a IV-a. Ne-au impresionat entuziasmul si excelenta pregatire a tuturor copiilor participanti. Anul acesta am avut placerea de a viziona scente si teatru de papusi.

Am facut totusi o departajare si i-am premiat pe cei mai buni dintre cei buni. Copiii premianti au primit pe langa diplome, carti, tricouri si 3 examene Cambridge gratuite oferite de Consiliul Britanic.

Le multumim domnilor profesori, ii felicitam pe toti participantii si ii asteptam si anul viitor la unicul concurs de limba engleza din judetul Iasi ce se adreseaza acestei grupe de virsta.