Scoala Internationala Spectrum Iasi a organizat concursul de desen „Mama, o minune a minunilor”- Editia I, în perioada 25.02.-23.03.2011. Concursul a fost organizat in colaborare cu Palatul Copiilor Iasi, cu ISJ Iasi, U.A.P.R. Filiala Iasi, Scoala Populara de Arte “Titel Popovici” din Iasi, Muzeul de Arta Iasi si Universitatea de Arte „George Enescu” Iasi . Concursul s-a adresat copiilor prescolari, scolari din invatamantul primar precum si din cel gimnazial.
La concurs s-au inscris peste 400 de copiii cu lucrarilor lor (430 in total), apartinand diverselor sectiuni din concurs: pictura, pictura pe sticla, grafica, modelaj, arta decorativa etc. Participantii la concurs au venit, impreuna cu parintii si cadrele lor diactice din 35 de unitati de invatamant din tot judetul: 12 gradinite, 4 licee si 19 scoli generale, atat din mediul rural, cat si din cel urban.
Juriul a fost format din reprezentanti ai institutiilor colaboratoare, precum si reprezentantul Scolii Internationale Spectrum Iasi. Premierea celor 105 copiii (20 premiul I, 16 premiul II, 21 premiul III, 10 mentiuni si 38 premiul special) s-a facut miercuri, 23 martie 2011 la sediul Scolii Internationale Spectrum.
Au fost prezenti foarte multi copii, impreuna cu parintii si cadrele lor didactice, iar premiile pe care le-au primit au constat in materiale de pictura, precum si alte surprize: bomboane de ciocolata, materiale promotionale, baloane, etc.
Multumim pentru implicare institutiilor colaboratoare, parintilor, cadrelor didactice si copiilor.
Va asteptam la concurs si anul viitor!