Gimnaziu
In fiecare familie, problema alegerii celei mai bune scoli este una esentiala si indelung dezbatuta, deoarece anii de gimnaziu sunt definitori in formarea personalitatii micului adolescent. Noi toti ne dorim o lume mai buna si daca vrem o societate bazata pe valori cum sunt respectul si profesionalismul atunci e bine sa investim in educatia copiilor, sa le deschidem drumul in viata, iar ei sa exploreze mai multe orizonturi pentru a sti sa aleaga mai tarziu. Ne-am intrebat cum ar trebui sa fie contextul educativ care ar putea oferi tot ceea ce are nevoie un elev, care sunt acele valori ale caror identificare, insusire, formare are putea fi vitale pentru el si care apoi ii vor influenta viitorul.
Suntem convisi ca Spectrum va asigura dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra oferind pe langa un invatamant de calitate si o educatie spiritual adecvata. Ca liceu particupar ne propunem sa respectam caracteristicile unei bune educatii: punem accent pe elevi, urmarim dezvoltarea calitatilor umane iar procesul de predare-invatare-evaluare este personalizat, se adapteaza particularitatilor fiecarui copil in parte. Corpul profesoral pe langa predarea disciplinelor de studiu cu multa pricepere si cu o pregatire foarte buna, le insufla copiilor si valori morale esentiale in dezvoltarea acestora.
Dotarea materiala a liceului, laboratoarele, biblioteca, sala festiva, cantina, toate impreuna completeaza cu succes munca profesorilor asigurand un standard de inalta calitate intregului proces educational desfasurat la Spectrum. De asemenea, ii oferim copilului dumneavoastra un mediu scolar sigur, civilizat si o colectivitate in care sa se dezvolte frumos. Dispunem de un numar mare de cluburi interactive, program de After School unde copiii sunt indrumati de profesori de specialitate si ore suplimentare special concepute in vederea sustineri Testelor Nationale. Calitatea actului educational este masurabila in mai multe moduri, criteriile sunt diverse si completeaza profilul educational pe care il produce o institutie. O componenta este desemnata de numarul de elite pe care il pregateste scoala, puterea de a valorize la maxim inteligenta native, gasirea motivatiei pentru copii in a starui in munca lor (deloc usoara) cu o finalitate precisa: performanta.
[pb_builder]

Share
Share