Vineri, 3 iunie 2011, la Sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Mihail Grigore Sturdza” al Judetului Iasi s-a desfasurat Ziua portilor deschise, in parteneriat cu Scoala Internationala Spectrum Iasi. Actiunea de informare preventiva pentru scolari a avut ca scop prezentarea regulilor de comportare in situatii de urgenta, precum si prezentarea autospecialelor din dotarea I.S.U.J. Iasi, cu ajutorul carora se intervine in situatii de urgenta.

La actiune au participat un numar de 25 de elevi, de la clasa I, a II- si a IV-a, impreuna cu doamnele invatatoare: Neicu Ionela, Amihaesei Felicia si Mihalache Nadia. Specialistii din cadrul I.S.U.J. Iasi au prezentat celor mici filme educative cu reguli de comportare in cazul unor incendii si seisme.

Scolarii au fost incantati de filmele eduative prezentate, dar mai tare de echipamentele si autospecialele din cadrul I.S.U.J. Iasi, pe care au avut placerea sa le observe indeaproape.

Multumim, pe aceasta cale, specialistilor I.S.U.J. Iasi pentru sprijinul acordat in educarea preventiva a scolarilor nostri, precum si pentru eforturile depuse zilnic, ca noi, iesenii sa avem ajutorul necesar in situatii de urgenta.