“Traista cu sanatate. “Astazi, în gradina ansamblului Palas a avut loc lansarea proiectului educational “Traista cu sanatate”, din cadrul programului comunitar de prevenire a obezitatii la copii, implementat de Asociatia Nutrigrup. De la ora 10.00, 100 de copii de la 20 de scoli si gradinite din Iasi, dintre care si elevii clasei I de la Scoala Internationala Spectrum au aflat care sunt regulile pentru o viata sanatoasa, au asistat la scenete ce au avut ca tematica rolul fructelor si al legumelor in alimentatia sanatoasa si au participat la o campanie de masurare a greutatii.
Totodata, cei mici au primit în dar “traistuta cu sanatate” – o colectie de jocuri interactive, care reprezinta un suport excelent în crearea unor atitudini pozitive fata de alimentatie si activitatea fizica si multe, multe cirese .
Dorinta cea mai mare a mamelor de pretutindeni este sa aiba un copil sanatos.Dar un copil sanatos nu inseamna un copil plinut. Greutatea corporala este o caracteristica ce determina aspectul unui individ, starea de sanatate fizica si psihica, precum si, cel mai important- calitatea vietii.
Asadar, stimati parinti, aveti mare grija de masa corporala a copiilor dumneavoastra, iar voi, dragi elevi, acordati o mai mare atentie alimentatiei sanatoase si acceptati cu mai mare deschidere ceea ce anume trebuie sa indepartati din meniurile voastre zilnice!