1 Iunie, prima zi din Ciresar, este Ziua internationala a copilului. Aceasta minunata zi ne ofera ocazia ca, alaturi de cei mici sa ne bucuram si noi, cei care ii iubim.
De joi 31 mai si pana duminica, pe 3 iunie, in Parcul Expozitie din Copou s-a organizat un adevarat targ dedicat in exclusivitate celor mici, unde copii de toate varstele au avut ocazia de a urca pe scena si de a impartasi vizitatorilor din talentul lor, dar si de a cunoaste oferte educationale pentru anii scolarii urmatori.
Scoala noastra a fost mereu alaturi de ei si le-a impartit baloane, pliante, pixuri, carnetele si bineinteles dulciuri.
Panourile ce cuprindeau o mica parte din activitatile scolarilor si prescolarilor nostri au incantat privirea vizitatorilor standului nostru, cadrele didactice prezente au oferit tuturor celor interesati informatii privitoare la locatia Scolii Internationale Spectrum precum si cele legate de conditiile oferite copiilor, taxele si oferta educationala pentru anul scolar 2012-2013.
Consideram ca a invata in Scoala Internationala Spectrum e un minunat dar, iar aceasta se vede zilnic in privirile si zambetele copilasilor nostri.