Petrecere campeneasca

Picnic, aventura si voie buna in Tabara Muncel

Entuziasmati si plini de energie, elevii claselor I-VI de la Scoala Internationala Spectrum, au pornit, sambata, 9 iunie 2012 intr-o aventura campeneasca in Tabara Muncel, insotiti de invatatorii si profesorii coordonatori. Aerul racoros, copacii inalti si umbrosi si spatiul generos de petrecut timpul liber i-au ademenit si au uitat pentru 7 ore de de mama, de tata si de soarele dogoritor din Iasi.
Timpul a zburat ca gandul, activitatile pregatite captand toata atentia elevilor. Pentru inceput, cei mici si cei mari s-au indeletnicit cu o intrecere in saci. Au castigat, s-au bucurat, au sperat, au oftat, au mai si cazut, toate acestea pentru a ajunge primii la linia de sosire. O lingura, un ou si o gura inclestata pentru a mentine echilibrul oului au facut deliciul celei de–a doua probe.

Cel de-al treilea concurs asteptat cu drag de copii si cu melancolie de cei mari a fost “Ratele si Vanatorii”. La sfarsitul “vanatorii”, ratele erau inca pline de energie, iar vanatorii (profesorii) cu dureri musculare.

Momentul asteptat de elevi a fost cel al cautarii a 43 de capace de la sticlele de apa. Toti au fost castigatori, gasind cel putin un capac si au primit buline zambitoare.
Paletele de badminton, mingile de volei, terenul de fotbal, toboganele, scrancioburile, spatiul verde generos, muzica moderna, mancarea pe gustul copiilor, desertul surpriza au definit o zi de neuitat. Elevii Scolii Spectrum sunt pregatiti acum pentru aventura vacantei de vara.