Sâmbătă, 19 ianuarie 2013, s-au desfășurat la Universitatea Lumina din București, cursurile semestriale de formare a cadrelor didactice din cadrul tuturor școlilor Lumina din țară.

A fost o ocazie deosebită și mult-așteptată ca sute de angajați Spectum să se întâlnească, să discute principiile educaționale ale instituțiilor Lumina, să facă un schimb de idei și de bune practici.

Educatorii, învățătorii și profesorii școlii au asistat și s-au implicat în atelierele de lucru, care au avut ca temă rolul profesorului în procesul didactic.Cadrele didactice s- au întâlnit și cu coordonatorii de arii curriculare de la nivelul țării și au participat la conferințe susținute de personalități precum dr. Cristian Andrei și profesorul universitar Vasile Molan. Au fost prezentate în plen numeroasele realizări ale Instituției Lumina, regăsindu-i cu mare bucurie și mândrie și pe elevii noștri.

Întâlnirea a fost un bun prilej pentru consolidarea spiritului de echipă al angajaților Școlii Spectrum și un moment care a dus la conturarea unor noi idei, care vor fi puse în aplicare la școală, în beneficiul elevilor, pentru că orice formarea a profesorilor urmărește îmbunătățirea actului didactic.