Iata ca s-a incheiat si primul an al Scolii Internationale Spectrum Iasi. Si ca sa sarbatorim cat mai frumos acest eveniment, fiecare clasa, sub indrumarea cadrelor didactice si-a prezentat programul artistic pregatit la Palatul Copiilor din Iasi, miercuri, 15 iunie 2011.

Au fost momente foarte emotionante si frumoase. Programul a inceput cu mometele artistice scurte, pregatite de copiii de la gradinita: grupa mica 2, grupa mijlocie, grupa mare si grupa pregatitoare. In 10-15 minute, copilasii, impreuna cu doamnele educatoare au prezentat cele mai frumoase programe artistice din serbarile lor de final, ce s-au desfasurat in gradinita. Au urmat apoi clasele I, a II-a, a III-a si a IV-a.

Primii absolventi ai Scolii Internationale Spectrum au predat cheia succesului clasei a III-a si au spus „La revedere!” celor patru ani de scoala primara, doamnei invatatoare si colegilor din clasele mai mici. Finalul serbarii le-a adus celor mici surprize dulci, din partea conducerii scolii, premii si diplome. Mai jos va aratam si cateva poze.

Multumim tuturor angajatilor Scolii Internationale Spectrum pentru implicarea in activitatile derulate in anul scolar 2010-2011 si le uram tuturor sa aiba o vacanta de vara frumoasa si linistita!