Serbarea elevilor de la Scoala Internationala Spectrum Iasi ne-a dat prilejul sa organizam, in mod festiv, si premierea pentru Spectrum Points pe semestrul I –concurs intern de motivare a elevilor pentru a avea rezultate cat mai bune la scoala in ceea ce priveste cunostintele, dar si comportamentul si implicarea lor in actul educativ zilnic. Premiile mari, pentru punctajele obtinute pe tot semestrul I, dar si in luna decembrie au fost urmatoarele:

  • Premiul III –Enciclopedie –castigator Rascenco Iselin, cl. a II-a
  • Premiul II –Trotineta –castigator Dumitriu Iustinian-Luis, cl. I
  • Premiul I –Bicicleta –castigator Cotan Eli, cl. a II-a

De asemeni, au primit premii toti elevii din echipa Florilor de colt (zece elevi), echipa care a acumulat cel mai mare punctaj pe luna decembrie, dar si fiecare copil care a acumulat cel mai mare punctaj pe clasa. Si pentru ca a fost luna cadourilor, conducerea Scolii Internationala Spectrum Iasi a decis ca toti cei care au un punctaj apropiat de cel al castigatorului premiului III, indiferent din ce echipa face parte, sa primeasca cadouri surpriza –carti, jocuri, ciocolata, caciula, baloane etc.
Cadourile au fost oferite de catre domnul director Bedirhan Altun si de catre domnul director adjunc Felix Codreanu.
Dorim tuturor elevilor Scolii Internationalle Spectrum din Iasi mult succes la Spectrum Points si in semestrul viitor, la cat mai multe premii si rezultate bune tuturor!
Felicitari castigatorilor!