Astazi, 11 noiembrie 2011 am avut ocazia sa primim in vizita grupa mare – pregatitoare de la Gradinita Casuta Zanelor din Iasi. Cei 11 copiii, impreuna cu educatoarele au vizitat salile de clasa, de cluburi, au vazut terenul de joaca si de sport de afara, dar si sala de joaca de la gradinita. S-au prezentat, mai intai in engleza in cadrul orei de limba engleza de la clasa I, apoi si in romana, elevilor de la clasa a II-a, pe care i-au gasit la ora de matematica. Copiii s-au asezat in banci ajutati de colegii mai mari, si si-au amintit impreuna de diferentele dintre gradinita si scoala. Au analizat penarele copiilor, bancile, manualele, tabla si caietele lor de matematica.

Au vizitat apoi grupa mare si s-au oprit la grupa  pregatitoare, unde i-a  asteptat o surpriza. Mai intai si-au gasit cate un partener de la gradinita Spectrum, apoi s-au prezentat si dupa ce au avut o discutie despre schimbarile ce apar in natura toamna, cu teacher Diana, s-au asezat pe grupuri unde au lucrat impreuna pentru realizarea unui  colaj, un tablou pentru Zana Toamna. O echipa s-a ocupat de frunze, alta de nori si alta de flori. Au lucrat cu totii frumos, si cu lipici si hartie colorata au creat un tablou grozav!

Mai apoi, oaspetii nostri au coborat intr-o sala cu elevi din clasele I si a II-a unde se derula o ora de la clubul de dans. Copiii de la Casuta Zanelor au urmarit cu interes cum cei mai mari repetau valsul pentru serbarea de Craciun. Elevii nostri, impreuna cu doamna profesor de dans si-ar fi dorit sa ii invite la un dans si pe cei mici, dar timpul nu ne-a mai permis, poate vom reusi asta la urmatoarea vizita. La final, am invitat prescolarii de la Casuta Zanelor la o gustarica delicioasa si un suc, in sala noastra de mese.

Multumim colegilor nostri de la Gradinita Casuta Zanelor din Iasi, pentru bucuria, deschiderea si interesul dovedit in organizarea acestei activitati. Invitam cu aceasta ocazie, pe toti colegii doritori de colaborari sa ne viziteze scoala, precum si pe parintii care vor sa vada standardele educationale oferite de noi. Va asiguram ca vom da dovada de ospitalitate, deschidere si implicare in activitatile de acest gen, asa cum am facut-o si pana acum.